Eten & beleving

Vanuit mijn passie voor eten en drinken heb ik besloten voor mezelf te beginnen als adviseur eten & beleving. Hierbij werk ik samen met een aantal partners om zo goed mogelijk mijn advies uit te brengen aan ondernemers en particulieren. Mijn aanbod is ruim, u kunt denken aan verkoop van catering, maaltijdadvies, maaltijdbezorging, operationeel opstarten maaltijdconcept, biologisch inkopen via partner, culinair advies voor zorginstanties en het aanbieden van een huurkok. Uiteindelijk is het allemaal begonnen bij het helpen van het opstarten van een maaltijdservice in Opende. Lees hieronder het succes verhaal van bevriende kok en gastheer!

 

Succes verhaal Piramide Opende 

Stel je voor? Vanuit enthousiasme en passie koop je een gerenommeerde horecatent op de grens Friesland/Groningen. Blij en euforisch en met de gedachte "we gaan mensen blij maken en knallen"! Helaas, door een verontrustend bericht wat betreft een virus ben je genoodzaakt je zaak dicht te doen zonder dat je jouw vak en passie kan uitoefenen. Wat nu? Dit overkwam Harmen Postma eigenaar De Piramide in Opende. 

Harmen heeft een traject opgestart in samenwerking met mij als adviseur. Harmen heeft hierdoor in korte tijd een volledig operationele maaltijdservice kunnen opzetten in de regio Opende, Surhuisterveen en Grootegast. De maaltijdservice is mede door enthousiasme van Harmen en collega's een succes geworden hebben circa 300 tot 400 maaltijden per week. Uiteraard leven we niet meer in een pandemie en gaat het weer goed met de horeca. Desalniettemin is het een lucratieve business naast bestaande uw horeca. 

De maaltijdservice van Harmen focust zich voornamelijk op ouderen en hulpbehoevenden. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de maaltijdservice wanneer u dit niet bent. 
Harmen zijn locatie is de eerste "HUB" in mijn regio waarin ik als adviseur eten & beleving werkzaam ben. 

Bent u als (horeca)ondernemer geïnteresseerd geraakt door het verhaal van 
Harmen neem dan vrijblijvend contact met mij op zodat ik u eventueel verder kan helpen om net als Harmen een HUB maaltijdservice te worden in mijn regio. Stuur een mail naar info@reringadvies.nl of bel 06-83255494.  

 
 
 
E-mailen
Bellen