Bruiloften en events.

Trouwfeesten en andere events
Je events zijn magisch. Maakt niet uit of het een huwelijk, bedrijfsfeest of welk evenement dan ook is, je lijkt het altijd speciaal te kunnen maken. Door de aankleding, het lekkere eten je vriendelijke personeel en de goede sfeer die je verzorgt praten je gasten nog lang na.
Maar, het is hard werken en veel voorbereiding om alles in goede banen te leiden. Eerst dien je je prospect al te overtuigen dat ze bij je in goede handen zijn. Dit betekent dat je een overtuigende offerte moet kunnen maken. En als het evenement nadert, is het belangrijk dat je voldoende personeel hebt ingepland of uitgenodigd. Dit maakt dat je structuur en overzicht wilt, en geen chaos.
Goed nieuws! Onze software applicatie is ontworpen met precies dit in gedachte. Onze software applicatie is een vriendelijke, simpele en elegante web-app die dient als een digitale assistent voor alles wat komt kijken bij organiseren van events en feesten. Een centraal punt voor alle zaken en taken: locatie beheer, event planning, offertes, facturen, rapportages, personeelsplanning en meer.

Neem contact op voor de mogelijkheden bel 0683255494 of stuur een mail naar info@reringadvies.nl

 
 
 
E-mailen
Bellen